Guanyar Alcoi obri un procés obert per al lloc de secretari del grup municipal

L’assemblea de Guanyar Alcoi va decidir obrir un procés públic per a seleccionar al seu personal eventual. Les persones que vulguen presentar-se al procés poden enviar la seua candidatura al correu info@guanyaralcoi.com fins al divendres 30 a les 12 hores.

A diferència de la passada legislatura, en la que Toni Francés va decidir no assignar cap dels 12 assessors disponibles al grup municipal de Guanyar Alcoi avantposant els seus interessos partidistes i tractant desigualment als grups de l’oposició, esta legislatura s’ha decidit que Guanyar Alcoi sí que dispose de personal eventual que puga ajudar a desenvolupar les tasques del grup a l’ajuntament.

En l’Assemblea celebrada ahir dimarts 27 de juny es va acordar obrir un procés obert i públic per tal de seleccionar a la persona que exercisca com a secretari del grup municipal de la mateixa manera que ja es va fer en 2015. Seguint el mateix mètode que en 2015 s’avaluaran diversos criteris sobre 10 punts que es baremaran amb un factor de correcció segons el criteri d’importància. Els criteris seran Confiança dels candidats amb els regidors (la puntuació rebuda es multiplicarà per 10), la implicació política i afinitat amb el projecte (es multiplicarà per 8), les competències comunicatives i de creació de contingut (es multiplicarà per 7), el coneixement de la realitat social de la ciutat (per 7), el coneixement del valencià (per 6) i, finalment, d’ofimàtica (per 5).

El comité encarregat de fer les valoracions i triar a la persona que s’integrarà com a secretari al Grup Municipal de Guanyar Alcoi estarà format pels dos regidors Sergi Rodríguez i Mari Carmen Paredes i tres persones triades per l’assemblea Estefania Blanes, Diego Fernández i Pablo González.

Les persones que vulguen presentar la seua candidatura per a presentar-se al procés de selecció hauran d’enviar un correu electrònic a info@guanyaralcoi.com amb una petita carta de motivació (amb un límit aproximat de 300 paraules) i un currículum on es puguen conèixer els aspectes que s’avaluaran dels candidats anteriorment citats.

S’obri llavors el període de presentació de candidatures fins al pròxim divendres 30 de juny al migdia (12 hores). Eixa vesprada, ja havent-se reunit al Comitè, es farà pública la persona seleccionada a les diverses xarxes de Guanyar Alcoi. Des de la plataforma s’anima a què la gent participe en aquesta selecció i que la borsa de candidats siga el més plural i amplia possible per elegir a la persona més òptima.

Related Articles

Back to top button