Esquerra Unida Biar organitza dijous un acte per debatre “El País Valencià que volem”

Este dijous 9 de març, a partir de les 20 h. la sala Fontanelles (2ª planta) de la Casa de Cultura de Biar acollirà l’acte “El País Valencià que volem”, organitzat per Esquerra Unida. La xarrada-debat analitzarà la realitat social, econòmica i política del nostre país, i s’ha convidat l’històric militant de l’esquerra i sindicalista Antoni Infante Pérez, fundador de la Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià i veí d’Almàssera (l’Horta Nord). Així mateix, per part d’Esquerra Unida de Biar intervindrà la companya Malena Martínez Ferris i el company Kique Larios Álvarez.

Després de la presentació de l’acte per part dels nostres companys i companyes i l’exposició d’Infante, s’obrirà un torn de debat on poder aportar idees i contrastar opinions en un acte públic on Esquerra Unida ha volgut convidar al veïnat per enriquir la jornada per parlar del País Valencià que volem construir entre totes i tots.

Related Articles

Back to top button