Esquerra Unida lamenta la no creació de 100 llocs de treball a Biar per la falta de sòl industrial

En forma de vídeo curt des d’Esquerra Unida Biar hem volgut donar la nostra opinió sobre diferents aspectes que trobem importants per al poble. En primer lloc sobre l’anunci de l’empresa Rototank d’instal·lar una nova planta de producció que generarà un centenar de llocs de treball durant este any a la veïna població de Villena. Pel que sembla, tot i l’interés de l’empresa en instal·lar-la a Biar no és possible per la falta de sòl industrial, tot i això des del consistori local no s’han iniciat fa anys els tràmits per subsanar esta situació. És per això que des d’Esquerra Unida ens preguntem qui està al front de l’Ajuntament?

Així mateix, Esquerra Unida es mostra crítica per voler dipositar en la ciutadania la responsabilitat de decidir la funció que ha el lloc que ocupa l’antiga fàbrica de la “Munyiqueria” de Biar. Entenem que en tot cas s’hauria d’haver decidit abans de comprar l’immoble per un total de 300.000 € pel paper que hauria de jugar. Des de la nostra formació hem volgut recordar que en tot cas no s’adquireix la històrica Casa Ferris en esta compra, un immoble que sí que seria singular per al poble.

Related Articles

Back to top button