Mar Sanchis, cap de llista d’EUPV Albal per a les Eleccions Municipals 2023

Aquesta setmana, l’agrupació d’EUPV Albal va elegir Mar Sanchis com a candidata d’aquesta formació a les eleccions municipals de maig de 2023.

Mar Sanchis,  qui va ser infermera del Centre de Salut d’Albal durant 5 anys, torna a presentar la seua candidatura, reeditant, així, el seu compromís amb el municipi de cara a les eleccions de 2023.

En ser elegida, la candidata ha assenyalat que “el meu compromís amb Albal és total des del moment en què vaig elegir aquest meravellós poble per a criar el meu fill”. En eixe sentit, “el compromís cívic, la constància i la crítica constructiva son les meus màximes”.

La candidata, qui ha manifestat la seua satisfacció pel recolzament rebut per part de l’assemblea local, ha declarat que “després de quasi 20 anys amb el mateix govern, la frescor s’ha perdut i és moment de votar per un canvi en Albal”. “La nostra relació amb l’actual equip de Govern és excel·lent –ha afirmat–, però és evident que Albal necessita un canvi, una actualització, i això passa per una candidatura renovada i heterogènia que integre l’experiència i la lluita de la gent més gran amb l’espenta de la joventut”.

Related Articles

Back to top button