Esquerra Unida favorable a la instal·lació de mitjans d’autoconsum energètic al centre històric de Biar

En forma de vídeo curt des d’Esquerra Unida Biar hem volgut valorar els punts més importants dels passats plenaris de setembre i octubre. D’una banda valorem de la moció del Partit Popular contra l’okupació il·legal, tot i que l’Ajuntament no té competències en este aspecte i una moció que contradiu la realitat, quan sols el 0’01 % del parc immobiliari a l’Estat espanyol ha patit algun problema d’estes característiques.

Pel que fa al plenari d’octubre, lamentem d’una banda la modificació de la moció presentada pel PSPV-PSOE per commemorar el 31 d’Octubre com a Dia de Record i Homenatge a les víctimes de la Guerra Civil i la dictadura franquista, moció modificada a proposta del Partit Popular i aprovada amb els vots del mateix partit i Compromís. Així mateix, Esquerra Unida es mostra favorable a la modificació de l’Ordenança Municipal per tal que els veïns i veïnes del centre històric de Biar, puguen instal·lar equips d’autoconsum energètic, ajudant a reduir la factura de la llum i ser més sostenibles, més quan podem aprofitar les noves tecnologies que simulen les teules de les cases i tenen un impacte visual mínim o inexistent.

Així mateix, en l’apartat de les propostes i preguntes d’Esquerra Unida del ple de setembre, no podem deixar de felicitar al Centre Excursionista de Biar (CEB) i l’Associació Naturalista “El Reconco” per l’organització de la xarrada per informar i organitzar accions contra la pretensió d’instal·lar nombroses plantes solars fotovoltaiques al nostre terme municipal.

A més a més, convidem als veïns i veïnes a que ens envien aquelles preguntes que troben pertinents al nostre correu electrònic (eupvbiar@gmail.com) o bé a través de les xarxes socials on tenim presència (Facebook i Instagram).

Related Articles

Back to top button