Eli Aleix serà la cap de llista per Esquerra Unida Cocentaina.

Esquerra Unida de Cocentaina ha triat en assemblea a Eli Aleix com a cap de llista de l’agrupació per a les eleccions municipals del 2023. És la proposta del partit, però fins al 26 de novembre es poden presentar altres propostes alternatives.

Després del 26 de novembre es confirmarà la cap de llista d’Esquerra Unida, però no la llista definitiva per a les eleccions, perquè des d’Esquerra Unida confien en un acord entre partits com han fet en els últims anys: en les eleccions del 2015 es presentaren juntament amb Guanyem Cocentaina, i en les del 2019 com Unides Podem – EU. “Ho portem en l’ADN“, diu la candidata Eli Aleix, qui aposta per una coalició com la que tenen en el Botànic, i confien en presentar una candidatura “que represente els valors del nostre partit, progressista, feminista, ecologista, republicana, i sobretot compromís polític amb el poble de Cocentaina“.

Back to top button