Esquerra Unida sobre el so de les campanes: Un poble ha de ser per a les seues i els seus habitants

En forma de vídeo curt des d’Esquerra Unida Biar hem volgut valorar els punts més importants del passat plenari de juny.

D’una banda valorem de forma positiva l’adhesió de Biar un any més al manifest de l’FEMP pel 28 de Juny, el Dia de l’Orgull, tot i que lamentem que no s’haja realitzat cap concentració o jornada reivindicativa al nostre municipi.

Així mateix, en l’apartat on formulem algunes preguntes d’interés al poble i després de la decisió de reduir el so de les campanes situades al campanar de la parròquia de Ntra. Senyora de l’Assumpció després de les queixes d’alguns veïns pel seu so a les nits, entenem que formen part de la identitat del nostre pobl.

A més a més, convidem als veïns i veïnes a que ens envien aquelles preguntes que troben pertinents al nostre correu electrònic (eupvbiar@gmail.com) o bé a través de les xarxes socials on tenim presència (Facebook i Instagram).

Related Articles

Back to top button