JORGE RODRÍGUEZ ENDEUTA A ONTINYENT DURANT FINS LA DÉCADA SEGÜENT

ESQUERRA UNIDA D’ONTINYENT denuncia que el pressupost 2022, aprovat en solitari per la “Vall ens Uneix” hipoteca a Ontinyent durant més de deu anys. 

ESQUERRA UNIDA D’ONTINYENT avisa que el préstec de 4 millons aprovat ara es suma a la resta de préstecs anteriors fets per Jorge Rodríguez com alcalde obliga a Ontinyent a tindre una llosa de 7,5 millons per el futur. És com tornar als temps deficitari de Lina Insa. 

ESQUERRA UNIDA D’ONTINYENT s’escandaliza la partida de personal agregats al govern municipal que són més de 35 persones amb un salari “molt agradable ” i una partida de propaganda municipal, “autobombo”, que es desorbitada. 

ESQUERRA UNIDA D’ONTINYENT considera que no es cert que l’inversió siga recursos propis, doncs del 6 millons, 4 millons som del préstecs. Pa per ara i fam per després. 

Per tapar esta realitat aquesta realitat, presenten “bufos” d’escales mecaniques, ascensors etc…. mentres les cases del Poble Nou i la Vila caient cada vegada que plou. 

ESQUERRA UNIDA D’ONTINYENT denuncia aquest pressupost hipoteca les generacions futures i som merament electorals per al 2023.  La tranquil·litat de la ciutat d’Ontinyent es que Esquerra Unida está al govern espanyol i València per Unides Podem i per responsabilitat sempre estarà amb Ontinyent. 

Related Articles

Back to top button