Esquerra Unida lamenta la no commemoració del 90 aniversari de la conquesta del vot femení a Biar

En forma de vídeo curt des d’Esquerra Unida Biar hem volgut valorar els punts més importants dels passats plenaris. Entre altres hem lamentat que el passat 1 d’octubre, quan es complien 90 anys de la conquesta del dret al vot de la dona a Espanya no es va fer cap menció per part de l’Ajuntament de Biar, pel que fa a la nostra valoració del plenari municipal del mes de setembre. Una fita que va passar desapercebuda al poble com altres dies assenyalats, com ara el dia dels museus, el dia del medi ambient o el dia de les llengües maternes.

El mateix format tenen les valoracions d’altres mesos, amb temes com ara la necessitat d’uns pressupostos participatius, com s’està portant avant en altres localitats pròximes, com ara Banyeres de Mariola, o la falta d’activitats impulsades des de l’Ajuntament per part del consistori local, activitats que han nascut any rere any gràcies al teixit associatiu local.

ESQUERRA UNIDA DEL PAÍS VALENCIÀ (EUPV)

COL·LECTIU LOCAL DE BIAR

Related Articles

Back to top button