EUPV denuncia un atac feixista a la seu d’EU Manises

Luis Poveda: “el feixisme demostra una vegada més que la violència i el vandalisme estan en el seu ADN, però no ens frenaran perquè sempre lluitarem contra l’odi i les desigualtats socials i laborals.”

El passat cap de setmana la seu d’Esquerra Unida del País Valencià a Manises va patir un atac feixista amb la destrucció del cartell informatiu que, a més dels logos del PCE i EUPV, es presentava amb el lema de “Casa del poble, espai social i polític de la classe treballadora”. Aquest cartell va ser trobat ahir dia 12 al carrer Manuel Candela de València, partit per la meitat i ple d’adhesius amb contingut i símbols nazis. Fets pels quals un afiliat del col·lectiu local de Manises ha posat la corresponent denúncia davant la Comissaria de Policia Nacional de Quart de Poblet.

Luis Poveda, responsable d’organització d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV), ha manifestat que “rebutgem la intolerància, la violència i qualsevol tipus d’atac, que a més sempre resultaran inútils perquè mai aconseguiran parar la lluita de totes les persones que formen EUPV pel respecte, la democràcia, els drets humans i la justícia social”, i ha volgut mostrar el seu suport a les companyes i companys del col·lectiu d’EU Manises afirmant que “la determinació i el compromís amb la lluita social d’EU Manises és indestructible.” Poveda ha volgut deixar clar que “seguirem en peus i en la lluita pels drets socials, el feminisme, la inclusió, la llibertat, el treball, la República.., perquè són els nostres principis i res ni ningú ens farà donar ni un pas arrere.”

El responsable d’organització ha continuat afirmant que “estem davant un nou atac feixista que torna a posar el seu focus en les nostres seus socials perquè saben que sempre lluitarem contra el seu odi, saben que en les nostres seus es debaten i rebaten les idees feixistes i nazis”, i ha afegit “perquè mai blanquejarem a la ultradreta, ni als carrers ni en les institucions, i continuarem denunciant tots els atacs feixistes; feminicidis, violència LGTBIfóbica, criminalització de la immigració..,” i ha finalitzat dient que “tota la societat ha de reaccionar unida davant la intolerància de l’extrema dreta i per aquest objectiu continuarem treballant.”

Related Articles

Back to top button