Satisfacció de Guanyar Alcoi perquè les seues propostes es duen finalment a terme

Acabar amb la discriminació a les ajudes socials a les famílies monoparentals i implementar un servei d’atenció psicològica als joves són les propostes finalment dutes a terme.

Obiol: D’entrada el PSOE ens diu que no i que és un despropòsit. Però després s’ho pensen millor. ho acaben fent. I nosaltres contentes Totes tenim dret a esmenar les nostres errades i perquè és positiu per a Alcoi.”

La plataforma municipalista Guanyar Alcoi vol mostrar la seua satisfacció perquè dues propostes realitzades per aquest grup s’han acabat duent a terme, tot i la negativa inicial del govern. Es tracta de la repetida demanda que Guanyar ha fet per a que les famílies monoparentals no siguen discriminades en les ajudes per a subministraments de la llar i la implementació d’un servei d’assistència psicològica, especialment per als adolescents i joves. Segons la regidora Sandra Obiol: “estem molt satisfetes de què el govern de Toni Francés haja recapacitat i s’haja adonat que s’estaven equivocant molt. No es pot permetre discriminar a les famílies monoparentals ni tampoc negar-se a l’evidència que aquesta pandèmia està afectant moltíssim als més joves. La llàstima és que si no pesaren els seus interessos de partit abans del benestar de la ciutadania no haguérem perdut el temps com a poble.”

En el cas de les ajudes a famílies monoparentals, el govern amb el canvi que ha fet ha evidenciat que estava atorgant menys diners a les famílies monoparentals que a les nombroses (90 front a 120 euros) a més de posar més requisits (tindre a càrrec un menor de 3 anys). Guanyar Alcoi espera -i demana- que el govern de Toni Francés escolte amb més atenció les seues propostes i reivindica la seua tasca d’oposició que, amb els escassos recursos disponibles tracta de buscar la manera en com fer la ciutat d’Alcoi més justa i més igualitària. “Pensar que es té sempre la raó i no escoltar més fa que les decisions equivocades de Toni Francés i el seu equip les acabem pagant totes les veïnes i veïns d’Alcoi”, clou Sandra Obiol.

Related Articles

Back to top button