EUPV s’adhereix a la campanya mundial “Jeringuillas para Cuba” en suport a la vacunació a l’Illa

Esquerra Unida del País Valencià és una organització política integrant de la Plataforma contra el bloqueig dels EUA a Cuba del País Valencià. Com a organització laica, republicana i feminista i ideològicament plural, que assumeix i defensa els valors emancipadors de l’esquerra, amb rigorós respecte a totes les opinions i propostes polítiques que respecten els drets humans, mostra una vegada més la seua solidaritat internacional amb la revolució cubana en sumar-se a aquesta campanya mundial “Xeringues per a Cuba” en suport a la vacunació a l’Illa, i promourà entre la seua afiliació i les persones simpatitzants.

Mentre Cuba dona mostres de la seua solidaritat internacional amb l’enviament de les brigades mèdiques cubanes Henry Reeve per a lluitar contra el COVID 19, i és capaç de desenvolupar diversos candidats vacunals propis, pateix un terrible bloqueig per part dels EUA, que impedeix el desenvolupament del país i afecta directament al seu poble en esferes com la salut en l’adquisició d’equips i inputs.

L’objectiu de la campanya a nivell estatal és arribar a 1 milió de xeringues i a Europa als 10 milions. Per cada euro es poden comprar 12 xeringues.

Les donacions cal realitzar-les en els següents comptes, indicant en el concepte JERINGUILLAS:

CAIXA POPULAR (Associació Valenciana d’Amistat amb Cuba José Martí)

ES74 3159 0018 1420 4471 4117

CAJA DE INGENIEROS (Associació d’Amistat amb Cuba Miguel Hernández d’Alacant)

ES56 3025 0015 5314 0000 4474

Aquesta campanya, que finalitza el 23 de juny, dia de la votació en l’ONU de la Resolució “Necessitat de posar fi al bloqueig econòmic, comercial i financer dels EUA contra Cuba”, també és una manera concreta i directa de denunciar i trencar el bloqueig dels EUA.

Finalment, EUPV junt a l’Associació d’Amistat amb Cuba José Martí i a l’Associació d’Amistat amb Cuba Miguel Hernández d’Alacant volen expressar el reconeixement al sistema de Salut Pública cubà i l’agraïment a la solidaritat internacional de l’illa amb l’enviament de les brigades mèdiques Henry Reeve per a lluitar contra el COVID-19 a desenes de països del món.

València 5 de maig de 2021

Esquerra Unida del País Valencià (EUPV)

Associació Valenciana d’Amistat amb Cuba José Martí

Asociación d’Amistat amb Cuba Miguel Hernández d’Alacant

Related Articles

Back to top button