Esquerra Unida valora els plenaris de gener i febrer

En forma de vídeo curt -menys de dos minuts- des d’Esquerra Unida Biar hem volgut valorar els punts més importants dels passats plenaris de gener i febrer publicant-los en les nostres xarxes. Són l’inici d’una reflexió mensual per part de la nostra formació política.

Pel que fa a febrer es valora positivament la bonificació del 50% en la taxa per a obres realitzades al casc antic de Biar, així com la necessitat de promoure activitats per a fomentar l’interés per l’arqueologia i la història del nostre ric patrimoni artístic. També pel que fa a la moció del 8 de Març, afirmant que “no podem oblidar el sacrifici de les dones que ens han precedit i que han lluitat”.

Pel que fa al mes de gener, valorem positivament la ratificació del Pla “Más Cerca” de la Diputació d’Alacant, que entre altres realitzarà un nou accés a les dependències del primer pis de l’edifici de la Policia Local per preservar millor la privacitat del treball dels agents i del veïnat que necessite de la mediació del cos policial. En segon lloc també es valora positivament l’adhesió al servei d’Educadors ambientals del Consorci Pla Zonal de residus i a qualsevol iniciativa encaminada a treballar pel medi ambient ja que “no tenim un planeta B”.

Related Articles

Back to top button