Esquerra Unida reivindica la capacitat de les esquerres per governar davant l’espectacle de la dreta

Fiquen el model progressista del Botànic 2, impulsat per les esquerres valencianes, com a alternativa a les vergonyes de la dreta viscudes aquesta setmana

Des de l’organització assenyalen que malgrat totes les tensions promogudes per tal que Unides Podem-EU no participés dels diferents governs, s’ha demostrat la seua capacitat per encapçalar les institucions i fer complir els pactes. Afirmen que en moments tan difícils com els que travessem és encara més lamentable veure la corrupció política, l’intercanvi de cadires i la baralla pel poder de la dreta.

Assenyalen la diferència entre les tensions que sorgeixen als governs arran de tractar de millorar les vides de la gent i els conflictes derivats de l’ambició política i la corrupció, una matèria que per desgràcia -diuen- al País Valencià coneixen massa bé. La baralla carronyaire entre el PP i C’s no tindrà altra conseqüència que la normalització de l’extrema dreta a les institucions i a posicions de govern, i confirma la deriva extremista de la dreta espanyola. En aquest sentit, valoren positivament l’eixida de Toni Cantó, que representava aquesta deriva a les Corts i mai va tindre tarannà de concòrdia.

Com sempre, qui pagarà les conseqüències -afirmen- serà el poble, que a la Comunitat de Madrid no tindrà accés a serveis socials reforçats ni a les ajudes directes que podria perquè els fons europeus romandran paralitzats amb la convocatòria electoral. Al País Valencià seguim desenvolupant projectes per millorar la vida de la gent i pal·liar les conseqüències de la pandèmia. L’espectacle que protagonitza la dreta -conclouen- pot donar vots, però si nosaltres estem governant és per respondre a les necessitats i demandes de les classes populars.

Related Articles

Back to top button