Guanyar denuncia la temeritat del govern de Toni Francés en els actes de Nadal

González: “Compartim que s’ha de mantindre les tradicions i il·lusió de la gent, però no a costa de la salut de tota la població.”

La plataforma municipalista Guanyar Alcoi de la mà del seu regidor Pablo González ha volgut denunciar la manca de responsabilitat del govern de Toni Francés en la gestió dels actes del Nadal alcoià. El mateix govern a instància d’unes preguntes formulades per la plataforma en comissió informativa han informat que es van organitzar càterings per a més de 50 persones. Per a González: “vam fer costat al govern en la necessitat de mantindre en la mesura del possible les nostres tradicions. Però eixa màgia que volien mantindre no pot ser a costa de la salut dels veïns i veïnes. No pot ser que no poguérem reunir-se més de 6 persones a les nostres cases o a establiments per a celebrar les festes i ací es promoguera una concentració major de persones. Ens té igual que ens diguen ara que posaren horaris o que es duia mascaretes. La cosa és que és molt important demostrar que totes i tots som iguals davant les normes.”

A la informació tramesa per part del govern s’afirma que tant el dia de la burreta es van servir 60 esmorzars, 60 dinars i 60 berenars i el dia de reis 55 berenars i 45 serveis de càtering. Els llocs on es van disposar aquest servei de càtering van ser l’escola de Sant Roc, al Centre Social Zona Nord, a l’escola Salesians i al vestíbul del mateix Ajuntament. “Esperem que aquesta irresponsabilitat no es repetisca sota cap excusa. La situació encara és molt complicada i genera molt de patiment, massa per a que els nostres governants no s’ho prenguen seriosament. No ens ho mereixem.”, assenyala González.

Related Articles

Back to top button