Guanyar reclama una partida pressupostària per a resoldre definitivament els problemes de La Sang

Els despreniments de la façana dels seus edificis són un perill per a residents i ciutadania

Les deficiències estructurals que pateix el barri de La Sang des de la seua construcció han donat moltíssims problemes als residents que l’Administració Pública no ha sabut o volgut solucionar. Però a hores d’ara i donats els nombrosos despreniments de les lloses de la façana que s’han anat succeint són un veritable perill tant per als residents com per a la ciutadania en general. Per eixe motiu cal una resposta ferma per part de l’Ajuntament d’Alcoi i Guanyar demanarà una partida al pressupost 2021 per a solucionar aquests desperfectes. El regidor de la plataforma municipalista, Pablo González, assenyala: “ja ho hem dit en nombroses ocasions, un govern municipal ha de respondre a les necessitats dels seus veïns i veïnes, siga o no competència seua. I resoldre els problemes de les façanes i cobertes en La Sang és un cas evident de les incumbències d’un ajuntament. L’Ajuntament d’Alcoi ha d’estar al costat de les veïnes i veïns.”

La recentment creada associació de veïns i veïnes de La Sang ha denunciat l’exclusió de la seua demanda de reforma de les façanes i cobertes dels edificis. Els despreniments de les lloses que poden arribar a pesar més de 10kg representen un perill que s’afegeix a altres problemes de neteja i convivència d’aquest barri de la ciutat. Per eixe motiu per a la plataforma es necessita un estudi de les possibles alternatives amb les que compten els veïns i veïnes i així poder conèixer quin és l’abast de la rehabilitació dels edificis. Segons González: “no es pot ajornar més la cerca d’una solució perquè estem parlant de la seguretat dels veïns i veïnes de la nostra ciutat.”

Guanyar Alcoi vol també recordar com d’important és conèixer ja el pressupost municipal i que els diferents grups polítics de l’oposició puguen treballar-lo per a que totes les necessitats de la població estiguen presents,

Related Articles

Back to top button