Guanyar torna a reclamar purificadors d’aire en les dependències municipals i centres educatius

Guanyar fa un mes que va demanar al govern de Toni Francés aquesta mesura que ara la Generalitat aplica

Reclama al govern d’Alcoi més responsabilitat i decidir pel benestar dels alcoians i no per raons partidistes

Al passat plenari del mes d’octubre Guanyar Alcoi va demanar al govern de Toni Francés que s’aplicaren les recomanacions del CSIC tant per a les diferents dependències municipals com per als centres educatius. Malauradament el regidor d’Educació Alberto Belda es va negar a aplicar aquesta mesura, no la va considerar ni oportuna ni tampoc competència seua. Ara el president de la Generalitat Valenciana i el conseller d’Educació han presentat unes mesures de lluita contra l’extensió de la COvid-19 en les que integren precisament el que demanaren des de Guanyar Alcoi. Per eixe motiu, la plataforma espera que ara amb l’aval del govern valencià, el govern der Toni Francés s’anime a cuidar de les alcoianes i alcoians. Per això demana que s’apliquen aquestes mesures, si cal, a les escoletes municipals, el Conservatori Juan Cantó, l’Escola de Belles Arts i a totes les dependències municipals que ho requerisquen.

Per a la regidora de la plataforma municipalista, Sandra Obiol: “ens agradaria no haver hagut de redactar aquesta nota, ens agradaria tindre un govern responsable amb el benestar de les alcoianes i alcoians i que pren decisions amb aquest benestar com a prioritat i no per a menysprear als altres grups polítics. Com sempre el govern de Toni Francés prefereix actuar en benefici propi i no en benefici de la ciutadania.”

Related Articles

Back to top button