EU Borriana denuncia el fem acumulat en el riu Anna

El mes de setembre passat l’Ajuntament de Borriana va iniciar els treballs de neteja del llit del riu Anna, després de 5 anys de total abandó durant els quals els veïns han reclamat aquesta neteja. Uns quants dies després de l’inici dels treballs, un tram de poc més d’un quilòmetre de riu ha quedat buidat de la vegetació que ho havia colonitzat, però en el llit roman encara una important quantitat de fem: trossos de plàstic, ampolles, restes d’electrodomèstics, lones, caixes…

Aquest fem causa contaminació ambiental en el sòl, i podria contaminar la mar, en cas que fóra arrossegada per una riuada causada per un temporal. A més, és perillosa tant per a les persones com per a les mascotes que solen passejar pel riu. Des d’EU reclamem a l’Ajuntament que, d’una banda, finalitze la neteja del riu procedint a la retirada del fem acumulat, i per un altre, que estenga els treballs de neteja a la resta de trams del riu que també el necessiten i que acumulen mala herba, arbres i més fem.

Related Articles

Back to top button