SIXTO REIVINDICA UN PLA ENERGÈTIC NACIONAL QUE LLUITE CONTRA LA POBRESA ENERGÈTICA I CONTRA L’OLIGOPOLI DE LES GRANS EMPRESES

El candidat d’Esquerra Unida de la coalició A la Valenciana reafirma el seu compromís amb les energies renovables i l’abaratiment de l’energia per a les persones. 

“És inacceptable i escandalós que mentre el rebut de la llum baixa un 19% per a les famílies, baixe un 43% per a les distribuïdores. Davant d’aquesta situació tan escandalosa cal controlar l’oligopoli, cal realitzar una auditoria del deute acumulat pel deute tarifari, cal realitzar un pla nacional de transició energètica i un pla nacional d’energies renovables”, proposa Ricardo Sixto. En eixe sentit,  és necessari desplegar una sèrie d’iniciatives que impliquen l’abaratiment dels costos, la reducció de l’energia nuclear, la descarbonització total abans del 2050 per complir els objectius de la cumbre del clima de Paris i lluitar contra el canvi climàtic. És necessari la prohibició del fracking en tot el territori nacional, així com la reducció del consum, i l’eficiència energètica, afegeix Sixto.

Des de la coalició A la valenciana apostarem decididament per la independència energètica, l’estalvi dels costos i per la sostenibilitat.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba