Esquerra Unida celebra les seues jornades municipalistes a València el pròxim 12 de novembre

Esquerra Unida celebra les seues jornades municipalistes a València, un acte que serà espai de trobada i intercanvi d’experiències municipals, i que s’organitza per millorar la comunicació entre militància i representants polítics en les distintes institucions. Enguany, la pròxima convocatòria electoral municipal i autonòmica del mes de maig marcarà gran part del programa.

Les jornades organitzades per l’Àrea institucional de l’organització comptaran amb la participació de diversos càrrecs polítics d’Esquerra Unida en municipis d’arreu del País Valencià, com ara El Campello, Asp, Xest o Gandia. També hi participaran membres de l’executiva o companys i companyes d’IU Federal.

Per descomptat, la coordinadora d’Esquerra Unida i Consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat democràtica , Rosa Pérez Garijo, serà l’encarregada de cloure el programa, a més d’oferir una xarrada al voltant de la lluita contra la corrupció. A més, es desenvoluparà una dinàmica grupal basada en el projecte “Teixint comunitat”, per posar en valor el capital polític de l’organització.

Les diverses xarrades versaran, majoritàriament, al voltant de la preparació, gestió i comunicació dels programes electorals en període de campanya, sempre “al servei de les persones”, indiquen des de l’organització. Com dèiem, hi haurà un espai d’anàlisi dedicat a la lluita contra la corrupció que comptarà amb la participació, entre altres, de José Luis Romero, militant d’Esquerra Unida i advocat al Cas Brugal.

Estefania Blanes, responsable de l’Àrea institucional i portaveu de l’organització, afirma que “les assemblees locals i l’activitat municipal són una de les principals fortaleses d’Esquerra Unida, i són garantia de futur”. Blanes incideix en què “aquesta és una molt bona ocasió per a reconèixer eixa tasca municipalista, i de compartir projectes que facen avançar la nostra acció política i situen en el centre a les persones”.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba