EUPV Biar aplaudeix que la pressió ciutadana puga començar a parar els peus a les grans multinacionals de fotovoltaiques

En forma de vídeo curt des d’Esquerra Unida Biar hem volgut valorar els punts més importants dels passats plenaris de novembre i desembre. Pel que fa a l’aprovació de la moció pel 25 de Novembre, Dia Internacional per l’Erradicació de la violència sobre dones i xiquetes, així mateix, la nostra formació valora de forma positiva que gràcies a la pressió de la ciutadania encapçalada pel Centre Excursionista de Biar i l’Associació Naturalista “El Reconco” el ple es va comprometre a sol·licitar a la Generalitat, previ estudi, la declaració del sòl del terme municipal com a d’alt o molt alt valor serològic per tal de parar els peus a la implantació de macroplantes fotovoltaiques.

El mateix format tenen les valoracions del plenari de desembre, on valorem l’aprovació del Pressupost Municipal per a 2023, uns comptes que per segon any consecutiu superen els quatre milions d’euros i que s’aproximen als quatre milions i mig, en tot cas una bona senyal de recuperació econòmica.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba