Betsabé Requena sera de nou la candidata d’EUPV a l’alacaldia d’Aldaia per a les eleccions de 2023.

El passat dijous dia 13 d’octubre, el col.lectiu d’Aldaia d’Esquerra Unida, reunit en assemblea plenaria va nomenar, per unanimitat, a Betsabé Requena per a encapçalar la candidatura d’EUPV per a les eleccions municipals de 2023. Es reafirmava així la confiança del col.lectiu en la seua compaya que ja va estar la seua candidata en les eleccions del 2019.

En la mateixa reunió i també per unanimitat es va acordar reanudar els contactes amb la resta de formacions polítiques d’esquerra de la localitat, especialment Compromis i Podem, per tal de veure les possibilitats d’acudir a les eleccions municipals del 2023 amb una candidatura unitària que evitara la dispersió del vot de l’esquera d’Aldaia, cosa que no va estar possible fa tres anys, amb els resultats per tots coneguts.

Botón volver arriba