DIA DE LA REPUBLICA

Amb uns simbòlics clavells rojos,i banderes republicanes hem celebrat el dia de la República.

Hem recordat hui a Aldaia, un fet històric que parla de la grandesa del poble valencià.

Les flors han sigut depositades per veïnat republicà d’Aldaia davant el monument en record de les xiquetes i xiquets madrilenys que van vindre a Aldaia durant la guerra.

Durant els bombardejos feixistes a Madrid, el govern del front popular decideix salvar xiquets i xiquetes enviant-los a zones més segures, València va ser una de les triades. L’acolliment solidari va ser en gran part del poble valencià en la seua majoria treballador, que a través de la seua solidaritat va donar una altra possibilitat als xiquetes i xiquets que en molts casos van ser adoptats.Visca la República❗️❤️💛💜

Botón volver arriba