Unides Podem-Esquerra Unida enceta la campanya amb la tradicional pegada de cartells

La coalició d’esquerres a Borriana arranca la campanya amb la presencia de l’alcaldable María Martínez i Luis Hidalgo rodejats dels seus col·laboradors.

La cap de llista, María Martínez ha declarat estar molt il·lusionada amb la campanya que comença, i que obri l’oportunitat d’apropar les propostes per a millorar el dia a dia de les persones que viuen a Borriana.

Per altra banda, el 2n de la llista municipal, Luis Hidalgo ha manifestat que té un somni per a aquesta ciutat. «Aquest somni és que Borriana deixi de ser un llit on dormir, i el convertim en un somni on treballar».

Els membres de Podem i Esquerra Unida a la població també han fet la tradicional pegada de cartells en la nit que comença la campanya electoral, amb els cartells de les capçaleres de la coalició per al govern autonòmic, amb l’actual vicepresident del Consell, Héctor Illueca que disputarà per la Presidència de la Generalitat.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba