Esquerra Unida Borriana demana que Borriana participe en la convocatòria de la Generalitat per a contractar personal tècnic de gestió i captació de fons europeus de recuperació

  • Esquerra Unida de Borriana sol·licita a l’equip de govern que participe en la convocatòria de la Conselleria d’Economia Sostenible per a entrar en la xarxa local de gestió i captació de fons europeus del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència.

Des d’Esquerra Unida de Borriana es fa una crida a l’equip de govern per a que utilitzen totes les ferramentes que s’ofereix des del govern del Botànic i aprofitar tots els recursos que provenen dels fons europeus de recuperació post-pandèmia. La ciutat de Borriana no pot quedar al marge i ha de ser capaç de captar aquest important i quantiós finançament.

El DOGV del passat 16 de juny publicava la convocatòria de concurrència competitiva oberta a entitats locals per a posar a la seua disposició personal tècnic qualificat i crear així per tot el territori fins a 300 places amb professionals que funcionen com una vertadera xarxa local interconnectada per a captar els màxims recursos econòmics que provenen dels fons europeus de recuperació Next Generation EU. Uns fons que estan destinats a sectors palanca per afavorir una transformació de l’economia valenciana basada en la digitalització i l’eficiència energètica i sostenible, contribuït d’aquesta manera a la recuperació econòmica i social del territori.

Amb aquestos perfils tècnics des de l’Ajuntament de Borriana també es podrà oferir assessorament al teixit empresarial a xicotetes i mitjanes empreses  en la captació de fons europeus de manera coordinada amb les Agències de Desenvolupament Local.

ESQUERRA UNIDA BORRIANA

esquerraunidaborriana@gmail.com

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba