Esquerra Unida s’adhereix a la mobilització #Eixirem 

 

Luis Poveda: “La nostra organització sempre ha apostat per un model social, condicions de vida dignes i serveis de qualitat per a tothom, i ara la realitat ens demostra que és l’única alternativa de futur”

La Comissió Executiva d’Esquerra Unida del País Valencià (EUPV) ha aprovat en la seua darrera reunió que l’organització s’adherisca a la mobilització #Eixirem #Vamosasalir, promoguda per les principals centrals sindicals, que el proper 27 de juny a migdia ha organitzat concentracions a diferents ciutats valencianes per tal de reclamar un gran acord per fer front a la crisi generada per la Covid-19 amb criteris socials, de protecció a les persones i de redistribució de la riquesa. En paraules del responsable d’Organització d’EUPV, Luis Poveda, “la nostra organització sempre ha apostat per un model social, condicions de vida i d’ocupació dignes per tothom, serveis de qualitat per a la totalitat de la ciutadania, i rescatar persones. Ara, la realitat ens demostra que és l’única alternativa de futur per recuperar-nos dels efectes de la pandèmia, de forma que fem costat fermament a la convocatòria”.

El propi Poveda remarca que a banda de fer una crida a la ciutadania a participar a la iniciativa, EUPV ha adreçat una carta a tots els seus militants i simpatitzants instant a sumar-se a la mobilització: “Esquerra Unida treballa a tots els seus fronts per posar en valor la defensa del treball i els salaris, coincidint totalment amb les reivindicacions que durant les darreres setmanes estan portant a terme les centrals sindicals. És més necessari que mai posar a les persones al centre de les decisions polítiques, perquè només des de la redistribució dels recursos i una major justícia social aconseguirem eixir de la crisi provocada per la pandèmia en les millors condicions possibles per al conjunt de la societat”.

En el seu missatge a la militància, EUPV recorda que les concentracions han estat convocades per a les 12h del dissabte 27: a Castelló, front a la Subdelegació del Govern (Pl. Maria Agustina); a València, front a les Corts Valencianes (pl. Sant Llorenç); a Alacant, front a la Subdelegació del Govern (pl. de la Muntanyeta) i a Elx, davant l’Ajuntament (pl. de Baix). 

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba