Algemesí

Qui som?

Què defensem per a millorar la ciutat? Com treballem al govern de l’Ajuntament d’Algemesí? Esquerra Unida d’Algemesí es defineix com a l’única organització política local identificada en els valors d’una societat plural, plenament igualitària, tolerant i profundament democràtica i participativa. En Algemesí treballem per una ciutat 100% accessible, solidària i on els nostres veïns i veïnes puguen desenvolupar tot el seu potencial professional i acadèmic com a persones amb tots els drets. Des del govern algemesinenc portem a terme polítiques que promouen:

  1. La participació ciutadana a través dels primers pressupostos participatius de la història d’Algemesí.
  2. Un urbanisme sostenible i accessible a través de l’adaptació de voreres per a persones de mobilitat reduïda i l’ampliació del carril bici cap als polígons.
  3. La regeneració democràtica gràcies a la baixada dels sous dels càrrecs públics i la despolitització dels mitjans de comunicació públics.
  4. La recuperació de l’ocupació mitjançant l’increment de la partida pressupostaria, la renovació de programes estatals i la posada en marxa de nous programes de formació.

Programa 2023

Grup Municipal

Esquerra Unida està present a la corporació municipal amb 2 regidors.

En les eleccions municipals de maig de 2019 aconseguirem un suport electoral de 1.417 persones que confiaren en el nostre programa i de qui volem ser la seua veu a l’Ajuntament d’Algemesí i al Govern Municipal.

Pere Blanco Vega

Regidor de Cultura i Treball

Ximo Rosell Carbonell

Regidor d’Educació, Sanitat i Igualtat

Pere Blanco és llicenciat en Dret i ha exercit professionalment com a funcionari de la Seguretat Social. Forma part de l’equip de govern d’Algemesí des de 2015 sent el primer tinent d’alcaldessa i el responsable de les àrees de Cultura, Treball, Noves Tecnologies i Administració Electrònica.

Ximo Rosell és Enginyer Industrial i exerceix professionalment com a professor de formació professional al IES Bernat Guinovart d’Algemesi. Forma part del govern d’Algemesí des de gener de 2022 sent el seté tinent d’alcaldessa i el responsable de les àrees d’Educació, Igualtat i Sanitat. Forma part de la Nova Muixeranga, és col·laborador de l’ONG d’Algemesí AAPSD (Ajuda a Persones Saharauis amb Discapacitat) i membre fundador de l’Associació Cultural Calauela.

Segueix-nos a les xarxes

Notícies

Vine a conéixer-nos

Per a qualsevol dubte o suggeriment pots posar-te en contacte a través del correu electrònic: eualgemesi@gmail.com o trobar-nos a l’entresòl del carrer Muntanya, 12.

Botón volver arriba