EUPV DENÚNCIA LA CENSURA DE LA CAVALCADA DE LES MAGUES DE GENER PER PART DEL GOVERN DEL PP I VOX A L’AJUNTAMENT DE VALÈNCIA.

L’organització d’esquerres fa una crida a la participació masiva en la manifestació que tindrà lloc el pròxim 14 de gener, a les 11 hores, i que eixirà des del Parterre, carrer la Pau fins a la Plaça de la Mare de Déu.

València a 8 de gener de 2024.-

EUPV, que participa com a entitat col·laboradora en l´organització d’aquesta Festa de la Infantesa, considera que el govern de l’Ajuntament de València s’ha excedit en les seues funcions prohibint la llibertat d’expressió i activitats alternatives a les oficialistes, i que aquest anys s’han caracteritzat per una manca de representació de la nostra cultura i la nostra llengua, eliminant de la cavalcada dels Reis d’Orient tota mena de simbologia pròpia i tradicional valenciana.

La coordinadora d’EUPV i exconsellera, Rosa Pérez Garijo, ha mostrat el rebuig de l’organització a “qualsevo tipus de censura a la llibertat d’expressió” i ha explicat que els motius que han adduit per a la seua prohibició no sópn suficients: “aquesta és una mostra més del taranà reaccionari que evidèncien PP i Vox cada vegada que s’intenta fer alguna cosa que no siga ofrenar noves glòries a Espanya”.

EUPV donarà suport i convocarà a la Manifestació del pròxim 14 de gener en resposta a la censura de la Festa de la Infantesa i la Cavalcada de les Magues de Gener.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba