El Consell Polític Comarcal d’EU de la Ribera Alta demana el cessament de la directora de personal docent de la Conselleria d’Educació, Sonia Sancho

El Consell Comarcal d’Esquerra Unida de la Ribera Alta reunit el passat dimecres a la ciutat d’Alzira vol manifestar què una vegada constatat el caòtic inici de curs escolar, amb les múltiples errades per l’adjudicació dels llocs de treball què afecta a milers de professionals interins, i que fins i tot s’ha perllongat fins el mateix dia d’inici del curs, on falten 2.800 docents, de tres a cinc docents per centre, pels retards en l’adjudicació o per adjudicacions que estaven previstes i el conseller ha decidit no activar. Al respecte, i dintre tots els despropòsits, cal recordar que la nova directora de Persona Docent de la Conselleria, Sonia Sancho, va estar absent de les seus responsabilitats des del mateix dia de la seua pressa de possessió, agreujat pel cessament de personal amb alt grau de responsabilitat, acompanyat de mesures populistes com reviure el conflicte de la llengua, o el decret signat el 31 d’agost que augmentava les hores lectives.
Per altra part, en Algemesí i Alzira hem observat les deficiències de falta de previsió en el transport escolar, en concret , el que ha afectat a l’alumnat dels col·legis especials Alberto Tortajada i el Carme Pico, xiquets i xiquetes amb atencions especials, que no pogueren acudir o estigueren esperant més de 2 hores.
Es per aquests motius que considerem reprovar de forma enèrgica l’actual Conseller d’Educació, José Antonio Rovira i en especial el cessament de la seua directora de Personal Docent Sonia Sancho.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba