Guanyar sol·licita que s’inicie immediatament la convocatòria d’oferta de 14 operaris de la brigada d’obres per poder fer front al desgast de la ciutat

La Plataforma ciutadana recorda que durant molts anys les places no shan anat reemplaçant i s’ha arribat a un total de 7 vacants.

Tal com està  previst als pressupostos del 2023 Guanyar insta al govern a traure de manera immediata l’oferta d’ocupació de les 7 vacants previstes junt amb un mínim de 7 més fent ús del romanent aconseguit en 2022.La brigada d’obres, jardins i elèctrica de l’Ajuntament ha disminuït a causa de les jubilacions que s’han anat produint al llarg dels anys i altres circumstàncies sense que aquestes vacants hagen sigut cobertes per l’Ajuntament. Aquest fet, junt amb uns mitjans tècnics molt limitats i una edat de la plantilla actual molt envellida, provoca que les brigades no arriben a fer front a les demandes ciutadanes de reparació i manteniment de la ciutat d’una forma àgil i adequada.

És evident, i així s’ha fet saber en diferents ocasions des de Guanyar Alcoi, que la ciutat d’Alcoi està en una constant de deteriorament, brutícia i malestar, el que ja ha provocat nombroses queixes entre el veïnat d’Alcoi. Sergi Rodríguez portaveu de Guanyar Alcoi manifesta que  “és necessari convocar de forma immediata una oferta d’ocupació per a cobrir les 7 vacants d’operaris de manteniment que ja estaven previstes als pressupostos de 2023. No podem permetre que el govern no faça ni tan sols allò que s’ha previst.” A més remarca la necessitat d’ampliar aquesta oferta a un mínim de 7 operaris més fent ús del romanent aconseguit del 2022 i afegeix que “açò s’ha de fer efectiu d’immediat i amb caràcter prioritari per tal de poder tindre les plantilles completes i operatives abans que acabe l’any”. Enfront de les privatitzacions de serveis que portà efectuant el govern del PSOE des de fa anys la Plataforma ciutadana sempre ha defensat que el camí per a prestar millors serveis a la ciutadania i a la vegada oferir ocupació de qualitat és gestionar els serveis de forma pública i tan directa com siga possible. “No podem permetre que es deixen buides places de personal necessari i per un altre costat es contracten empreses externes que facen la seua feina i que ens costen més diners i endarrerisca la sol·lució dels problemes. Ocupant les 7 vacants ara buides i ampliant-les posteriorment esperem que les brigades puguen fer front de millor manera als desperfectes i necessitats de manteniment que s’han anat acumulant al llarg dels anys i a les demandes de les veïnes i veïns de forma àgil per tal de tindre la ciutat que mereixem” conclou el regidor.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba