Nahuel González: «Hem sabut Sumar per a crear l’esperança de la gent treballadora»

L’acte central de Compromís-Sumar en aquesta campanya va desbordar el Teatre Olympia de València. Va comptar amb la participació de diferents candidates i candidats de les nostres tres circumscripcions, incloent a més a la candidata a la Presidència del Govern d’España Yolanda Díaz, al capdavant de llista al Congrés per València Àgueda Micó i al nostre company i número 3 al Congrés per València Nahuel González.

Va ser un acte molt emocionant, en el qual es va evidenciar que el conjunt de Sumar, amb Yolanda Díaz al capdavant, ha posat múltiples propostes i solucions damunt de la taula, allunyades del soroll i els ‘zascas’, posant en el centre de l’acció política la causa de la classe treballadora i de les persones més vulnerables. Un projecte de futur i esperança per al nostre país en el qual la militància d’Esquerra Unida, des de la nostra generositat i principis indestructibles, ens estem bolcant en cos i ànima per a un gran èxit electoral, que serà l’èxit de les treballadores i els treballadors.

Ací teniu el vídeo complet de YouTube per si no vau poder assistir o si voleu tornar a veure’l:

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba