Guanyar aconseguix que l’Ajuntament adquirisca un local per a instal·lar el consultori de la Zona Alta

Sergi Rodríguez «creiem que hem fet un pas important perquè el trasllat del consultori siga una realitat».

Dins del crèdit anunciat pel govern d’un total de 8,6 milions la plataforma ciutadana ha negociat un canvi per tal que s’utilitzen 275.000 euros per a l’adquisició d’un local per poder traslladar el consultori de la Zona Alta a una localització més accessible.

També s’ha acordat gràcies a les demandes de Guanyar Alcoi un canvi perquè una part del crèdit s’utilitze en l’adequació de les dependències municipals situades en el carrer Major.

El govern d’Alcoi va anunciar a principis d’aquesta setmana l’aprovació en el pròxim plenari del dia 14 de juliol d’un crèdit de 8,6 milions amb el que realitzar inversions. Des de la plataforma municipalista consideren que moltes d’aquestes inversions encara que necessàries arriben tard perquè aborden problemes que fa molt de temps que necessitaven solució. Dintre del crèdit es plantejava l’adquisició d’una nau industrial al polígon industrial de Santiago Payà que des de Guanyar no es considerava una actuació prioritària. Per tal de poder donar el vot favorable a l’operació, el grup municipal ha sol·licitat que eixa partida es faça servir, en canvi, per a adquirir un local en El Camí en el qual acollir les instal·lacions del consultori de la Zona Alta, que ara es troba en el carrer Músic Gonçal Blanes, una reivindicació històrica del barri. Sergi Rodríguez, portaveu del grup municipal de Guanyar Alcoi manifesta que «estem satisfets d’haver aconseguit que una reivindicació de fa molts anys per part de l’associació veïnal de la Zona Alta finalment tinga una partida econòmica per a dur-se a terme. Açò farà que el veïnat del barri tinga un accés més fàcil i còmode als serveis de salut que el que tenen actualment.»
Una vegada el nou local estiga adquirit per part de l’Ajuntament caldrà buscar recursos per tal d’adequar-lo i serà necessari reivindicar davant de la conselleria de Sanitat que faça el trasllat del servei.

Per altra banda, en la negociació d’aquest crèdit, Guanyar també ha aconseguit un canvi en les inversions perquè una part s’utilitze per a adequar l’edifici del carrer Major on l’Ajuntament allotja diferents departaments i també abordar la reparació dels magatzems de la brigada d’obres. «Són dos actuacions absolutament necessàries per a mantindre en condicions el patrimoni propi i poder prestar millors serveis i atenció a la ciutadania. Des de l’oposició Guanyar treballarà sempre per a afavorir les millores de la ciutat d’Alcoi en benefici de les seues veïnes i veïns» conclou Sergi Rodríguez.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba