Sumem organitza un acte públic per recollir aportacions per una alternativa verda, feminista i valenciana per a Biar

Sumem Biar ha organitzat una assemblea oberta el pròxim dimecres 24 de maig a partir de les 19:30 h. a l’auditori de la Casa de Cultura amb el lema “La proposta 100 + és teua”. Convidant a les associacions i el poble en general, la coalició vol “escoltar la veu” dels veïns i veïnes de Biar i del seu teixit associatiu per sumar noves propostes al seu programa electoral per tal de construir el teu Biar durant els pròxims quatre anys.

A més a més està prevista la intervenció dels candidats i candidates de la candidatura de Sumem Biar per tal d’explicar què suma cada persona a la unió històrica que ha aconseguit l’esquerra biaruda de cara a estes eleccions i que volen que siga duradora en el temps. Com és normal, a estes intervencions se sumarà la de Kique Larios Álvarez, candidat a l’Alcaldia per part de Sumem Biar: Acord per guanyar.

WhatsApp del candidat

Però no és l’única forma en la què Sumem Biar vol connectar amb les veïnes i veïns de Biar, ja que també ha posat en marxa la proposta “Fes-li un WhatsApp al candidat” bé per WhatsApp o Telegram, per tal de fer propostes o consultes per a fer realitat el teu Biar.

Cent propostes per a transformar Biar

El programa electoral que es difon a través de la web www.sumembiar.com -tant en versió extensa, com resumida- recull un total de cent propostes en diverses matèries, entre altres la paralització de llicències per a les macroplantes fotovoltaiques i la reserva de la cinquena part del sòl no urbanitzable comú limitat al 3% per la Generalitat per a generació d’energia directa municipal.

També la facilitació d’instal·lar sistemes d’autoconsum energètic al Centre històric de Biar, tal i com possibilitat Conselleria. Aconseguir la construcció d’un auditori municipal, la creació d’una Regidoria de Persones majors, la posada en marxa d’un programa d’habitatge jove o el plantejament de qüestions directament a l’alcalde sense cita prèvia, també són propostes de la coalició pel que fa a cultura, serveis socials, habitatge o participació ciutadana.

Així com la materialització del Centre de Dia, la creació d’un espai d’oci alternatiu per als joves, l’aposta pel comerç local en les compres de l’Ajuntament o la remunicipalització de les escoles esportives i la piscina municipal, i la creació novament del monitor o monitora esportiva, així com la col·laboració amb el teixit associatiu per impulsar les Escoles d’Igualtat a Biar, entre altres.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba