Guanyar Alcoi reclama al govern del PSOE que repose la zona verda de la Rosaleda.

Sergi Rodríguez: «han tingut 12 anys per a solucionar la situació de la Rosaleda però prefereixen tindre un arma electoral en contra del PP que millorar la vida dels alcoians. No es donen compte que després de 12 anys no tindre una Rosaleda verda és ja tant culpa seua com del PP»

Guanyar Alcoi dona suport, una vegada més, a les demandes de la societat civil alcoiana que protegeix la qualitat de vida de les veïnes i veïns d’Alcoi. En aquesta ocasió ha sigut a la Colla ecologista La Carrasca en la seua lluita, primer front el PP ara front al PSOE, per a que la Rosaleda siga una espai verd al cor de la ciutat. En aquest sentit reclama que el govern municipal acomplisca ràpidament amb la sentència del Tribunal Suprem de Justícia i que en menys d’un any la Rosaleda torne a ser una zona verda. Com explica Sergi Rodríguez, candidat a l’alcaldia per la plataforma municipalista: «És increïble que 12 anys després encara estiguem amb la Rosaleda que ens va deixar el PP. Malgrat les advertències judicials, de la Colla Ecologista i d’EUPV que al govern de coalició també ho va advertir, el que li va suposar la critica de Toni Francés de deslleialtat i de fer oposició dintre del govern, el PSOE no ha fet res. És tant culpable com el PP. Per a Guanyar és un atemptat a la salut dels alcoians i alcoianes però també és un insult perquè els que vivim en esta ciutat tenim criteri i no ens podem creure que en 12 anys de govern el PSOE no han pogut canviar res.»

Guanyar Alcoi demana per tant que el PSOE no presente cap recurs a la sentència que només faria que allargar el procés i desgastar més els recursos humans i econòmics del consistori. Exigeix també que estudien bé la situació dels preus d’obres públiques actuals i que facen un pressupost per a l’obra que puga ser assumit per les empreses de la construcció. I així, com Rodríguez exposa: «que deixen d’eternitzar un despropòsit de l’urbanisme del PP o bé que isquen i diguen que és també la seua manera d’entendre l’urbanisme.»

D’altra banda la plataforma ha volgut incidir en algunes de les seues propostes fetes durant aquesta legislatura com l’elaboració d’un pla d’acció per a renaturalitzar la ciutat amb una partida d’ajudes per tal d’afavorir la renaturalització d’espais privats, l’augment dels arbres als carrers de la ciutat, la conversió de solars en zones verdes, la creació d’un anell verd accessible que envolte la ciutat o la conversió dels escocells en xicotets jardins. Malauradament el govern del PSOE no ha acceptat ni avançat gens en aquestes propostes que afavoririen tant a la ciutadania i que farien d’Alcoi una ciutat on guanyar vida.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba