Guanyar Alcoi presenta la seua candidatura amb il·lusió i optimisme davant la ciutadania

La plataforma ciutadana Guanyar Alcoi va presentar la seua candidatura el dissabte 29 d’abril en un pub Casablanca ple i en un acte presentat i dinamitzat per l’actriu Rosanna Espinós.

Les tres persones que han representat en l’Ajuntament l’espai polític de Guanyar Alcoi: Sandra Obiol, Pablo González i Mauro Colomina, van ser els primers a parlar als assistents. Concretament, l’anterior candidata de la plataforma ciutadana Sandra Obiol, va lamentar que a «l’Ajuntament trobem massa persones capficades en les seues cuites personals mentre que no paren atenció al fet que tenen a les seues mans les nostres vides. Massa persones sense mostrar gens d’interés per canviar les condicions materials de vida dels alcoians i alcoianes i amb això pal·liar el nostre patiment»; l’actual portaveu del grup municipal, Pablo González, va fer referència al fet que «malgrat que el govern puga fer creure que l’oposició no serveix per res, Guanyar Alcoi hem presentat més de tres-centes propostes encaminades a millorar la qualitat de vida del veïnat i, a més, hem estat arrossegant al govern en moltíssimes polítiques que, sense nosaltres, haurien estat pitjor. No obstant això, nosaltres no volem ser el puntal de ningú, nosaltres hem vingut a governar i a canviar a millor la vida de la gent d’Alcoi»; per últim, Colomina, va assenyalar que Guanyar Alcoi «no rendeix vassallatge al Govern de Toni Francés ni som una esquerra acomodada» i afirmava que «quan hem hagut d’assenyalar una mala gestió, ho hem fet, i quan ha tocat aportar, també. Això és el que fa l’oposició útil, oposició propositiva, crítica i que treballa de valent».

En la presentació, s’ha emés un vídeo, on s’han tractat qüestions polítiques relacionades amb la indústria i l’ocupació: «M’agradaria que es promoguera el consum de productes locals», deia Magda Arques; «necessitem una Agència d’inversió local que impulse projectes empresarials», remarcava Mª Carmen Paredes. També altres moltes propostes en altres àmbits, com el social, cultural, esportiu, mediambiental o lúdic: «vull que els solars buits puguen utilitzar-los els veïns i veïnes dels barris»; així com «necessitem més arbres als carrers que facen ombra quan fa calor». Al final de cadascun d’estos blocs sorgia el lema de la campanya de Guanyar Alcoi: HEM DE GUANYAR.

El vídeo projectat a l’acte es pot visualitzar ací: https://youtu.be/DLcTWm79TXk

El candidat a l’alcaldia per Guanyar Alcoi, Sergi Rodríguez, va assenyalar que «Guanyar Alcoi presenta una candidatura disposada per a governar, farcida de ciutadans preparats i formats en diferents camps de treball social, des del món del treball, al de la cultura i l’educació, fins al de l’activisme per la defensa del medi ambient, el feminisme, la solidaritat, la igualtat, la cura als nostres majors i la integració de les persones amb dificultats funcionals. Una candidatura plena de lluitadors abnegats pel bé comú, d’una trajectòria avalada pels fets al llarg del seu activisme» i concloïa dient que «és una candidatura preparada per a impulsar noves polítiques a la nostra ciutat», Sergi, que va rebre el caliu de la gent amb un sonor aplaudiment va donar pas a la finalització de l’acte amb les paraules de Rosanna Espinós: «com diu la cançó de Zoo: les nostres sempre estaran. Com pedra dins la sabata, com la palmera que aguanta l’huracà. Les nostres sempre estaran. Sempre a la contra i avant! A Guanyar!», va concloure mentre començava a sonar la cançó Avant de ZOO, que conté esta lletra, juntament amb un gran aplaudiment del públic i abraçades entre amics i companys.

En declaracions posteriors, Sergi Rodríguez, candidat a l’alcaldia de Guanyar Alcoi, es mostrava satisfet i optimista: «estic molt content amb la presentació, he vist i veig a la gent molt animada i optimista amb la candidatura. Tenim clar que el Govern de Toni Francés no ha fet cap pas endavant important en estos dotze anys que porta governant i la bona notícia és que nosaltres volem fer el pas i canviar eixa dinàmica. Apostem per transformar Alcoi i donar-li l’impuls que necessita i la gent que ens coneix i que ens va coneixent, li agrada el que diem i li agraden les nostres propostes. Eixim a guanyar Alcoi!».

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba