Esquerra Unida d’Algemesí centra la campanya en la faena dels últims anys al govern.

En la presentació de la candidatura celebrada ahir, l’alcaldable Fina Machí va destacar el paper de la seua formació en el govern de coalició de la ciutat i les polítiques portades a terme fins ara

Algemesí, 29 d’abril de 2023.- Esquerra Unida d’Algemesí ha celebrat este divendres 28 d’abril, en el saló de plens de l’Ajuntament, l’acte de presentació de candidatura a les eleccions municipals. Ximo Rosell, regidor d’Educació, Salut i Igualtat de l’Ajuntament, professor d’FP i número quatre de la candidatura arrancava l’acte fent al·lusió al lloc on es va celebrar: “Este és l’espai on els últims vuit anys hem treballat per fer d’Algemesí una ciutat millor. Una faena que de segur haureu notat”.

Rosell, junt amb Noelia Girbés, número tres de la candidatura, van presentar les vint-i-tres persones integrants de la llista, amb especial menció a Pere Blanco qui ha liderat Esquerra Unida durant 16 anys i qui ha exercit com a primer tinent d’alcaldessa en els últims vuit.

Tony Cooper, advocat de 32 anys i número 2 de la candidatura, forma part de la llista d’EU com a independent. En el discurs va apel·lar a la generació mil·lennal, a les crisis viscudes i a les retallades del bipartidisme: “Des dels 15 anys les he vistes de tots els colors, treball en negre, treballs arran de convenis, un SMI de 640 €, treballs temporals sense drets” al mateix temps que va posar en valor el treball d’EU d’Algemesí que “sempre han estat lluitant i sense demanar res a canvi com Salut Monzó o Emili Morales, persones que ja no estan entre nosaltres”.

L’alcaldable Fina Machí va insistir en que “estes eleccions van de la faena feta” i cità algunes dades econòmiques, com passar de 1.400 empreses en 2015 a les 1.500 actuals o la reducció del deute municipal en tres milions d’euros. També va donar exemples de polítiques de cultura, treball, educació, sanitat i igualtat portades a terme: “Algemesí és ara una ciutat més oberta, viva i tolerant que abans”.

La consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, Rosa Pérez Garijo, qui també és candidata d’Unides Podem-Esquerra Unida a les Corts, va concloure l’acte destacant els pobles i ciutats on Esquerra Unida està present com en les alcaldies de la Ribera Baixa d’Albalat, Riola o Polinyà, però també Algemesí: “allà on està Esquerra Unida la gent nota el nostre treball”.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba