Guanyar Alcoi, la referència local de Sumar de Yolanda Díaz.

La plataforma municipalista local es veu reflectida en Sumar tant en formes com en objectius i es planteja per a liderar el canvi i la transformació que necessita Alcoi.

Aquest diumenge Yolanda Díaz ha presentat la seua candidatura a la presidència del govern al capdavant del projecte Sumar, un nou projecte ciutadà que serà la ferramenta útil de l’esquerra per a avançar en l’aplicació i consolidació de polítiques socials que defensen i amplien els drets de la classe treballadora.

Guanyar Alcoi ha sigut des del seu origen el projecte municipalista transformador conformat com a espai de participació obert a la ciutadania que ha volgut anar més enllà de les dinàmiques de les formacions polítiques clàssiques plantejant primàries obertes sense quotes de partits, mecanismes de transparència, rendició de comptes i presa de decisions en assemblees obertes.

La plataforma ciutadana municipalista veu a Sumar com al seu referent estatal per a assolir polítiques de progrés i es planteja com la fórmula que en l’àmbit local pot liderar el canvi i demostrar que la política es pot fer d’una altra manera, des del sentit comú. Tal com diu el candidat a l’alcaldia, Sergi Rodriguez, «celebrem la posada en marxa del projecte polític de Yolanda Díaz, és un referent que el sentim com a nostre. La transversalitat, la defensa dels drets bàsics i superar les estretes fronteres dels partits és un tret fonamental per a fer noves polítiques i superar les velles. Esta és la política que des del 2015 està duent endavant Guanyar Alcoi, pensem que és la política més útil i honesta per a defensar els interessos de la ciutadania. Tota la gent de Guanyar Alcoi acompanyarà a Yolanda Díaz en aquest projecte perquè en definitiva és el projecte que sempre hem desitjat per a Alcoi. Guanyar Alcoi ha estat, està i estarà sempre per sumar.»

Des de Guanyar Alcoi es continua animant a la ciutadania perquè participe per a conformar conjuntament un programa ambiciós que ajude a transformar la ciutat per a fer-la més justa i donar resposta a les necessitats del veïnat. Es poden aportar propostes des del seu web www.guanyaralcoi.com/.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba