Esquerra Unida de Tavernes de la Valldigna va celebrar ahir un sopar en el qual es presentà el candidat a l’alcaldia Zeus Grau.

Zeus Grau ha sigut regidor durant aquests 4 anys on ha mostrat que es pot fer una oposició constructiva.

A l’acte va parlar de fer la política que ens mereixem a Tavernes. Una política de diàleg, de construcció, útil i necessària, escoltant a plataformes, organitzacions culturals, clubs i a tot el conjunt de la ciutadania. Amb els nostres valors feministes, ecologistes i animalistes.

A l’acte va estar present la coordinadora d’Esquerra Unida de País Valencià i actual consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat democràtica Rosa Pérez Garijo, qui va donar l’enhorabona a Zeus i suport a «aquesta il·lusionant candidatura» i va emplaçar a les veïnes i veïns de Tavernes perquè recolzen Esquerra Unida en les eleccions vinents tant locals com autonòmiques.

En les diverses intervencions que es van fer durant l’acte es deixà clar que aquesta serà una candidatura mixta de persones històriques de la formació, però també de noves incorporacions del món de la cultura, l’activisme social, la diversitat i l’ecologisme.

Un moment entranyable va estar quan tant Carme Gómez, com Josep Pons, entre altres, mostraren la seua satisfacció a la consellera per fer possible soterrar els seus familiars trets d’una fossa comuna i donar-los l’homenatge merescut.Feren també menció del treball d’Eduardo Bononad quan fou regidor i va donar suport a les associacions de familiars.

Botón volver arriba