Esquerra Unida abandona l’equip de govern en San Miguel de Salinas

Bienvenida Campillo, portaveu del grup EU-Seguimos Adelante de l’Ajuntament de San Miguel de Salinas, denuncia “maniobres unilaterals” i la presa de decisions de màxima importància per a l’Ajuntament, sense informar ni consultar amb la resta de l’equip de Govern. Esquerra Unida del País Valencià manifesta el seu suport a la regidora i al seu treball, basat en els principis de democràcia, igualtat, llibertat, justícia, solidaritat.

Bienvenida Campillo, portaveu d’EU-Seguimos Adelante de l’Ajuntament de San Miguel de Salinas, deixa el seu càrrec com a Regidora d’Educació i Recursos Humans al consistori. Campillo afirma “ser víctima d’una conspiració política” amb l’objectiu de relegar-la “a l’aïllament absolut en la vida pública”. D’aquesta forma, la regidora justifica la seua decisió denunciant “maniobres unilaterals”, i assenyala que, durant l’últim període legislatiu “s’han pres decisions de màxima importància per a l’ajuntament, sense informar ni consultar amb la resta de l’equip de Govern”.

Entre altres assumptes, Campillo emfatitza que, des del Govern, “s’ha tractat de desestabilitzar per complet el funcionament intern de l’Ajuntament”. En aquest sentit, la regidora denuncia contractacions irregulars de personal, o el nomenament de personal tècnic que no disposa de la titulació necessària per a exercir el càrrec: “una política de nepotisme inadmissible, que atorga feina o càrrecs públics a dit, sense tindre en compte altres mèrits necessaris per als llocs de treball”.

Des d’Esquerra Unida del País Valencià es manifesta tot el suport a la regidora i al seu treball desenvolupat durant els últims anys: “Bienvenida Campillo sempre ha apostat per un Govern de canvi, transparent, proper als problemes i les preocupacions dels ciutadans”.

La renúncia, que s’ha fet pública durant la sessió plenària al municipi del 15 de setembre, implica que, a partir d’aquest moment, Campillo continuarà la seua tasca política des de l’oposició “per a defensar els interessos de totes les ciutadanes de San Miguel de Salinas, que van dipositar la seua confiança en Esquerra Unida i en mi”, afirma.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba