EU El Campello celebra la inclusió definitiva de la desembocadura del Riu Montnegre en el Catàleg de Zones Humides

EU El Campello mostra la seua satisfacció davant l’anunci de la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica de la inclusió definitiva de quatre zones humides en el seu catàleg de proteccions: la desembocadura del riu Montnegre, l’Albufera de Gaianes, El Prat- Rodriguillo i La Pedrera. La proposta per la inclusió en el catàleg de proteccions es va iniciar en gener de 2019, a proposta del grup municipal d’EU en la localitat.

Respecte a la inclusió de la desembocadura del Riu Montnegre cal recordar que la proposta s’inicia al gener de 2019, a proposta del grup municipal d’EU en la localitat. D’aquesta forma, la formació d’esquerres va presentar en el primer ple de l’any la sol·licitud per a incloure la desembocadura en el Catàleg que la Conselleria estava confeccionant.

L’edil i portaveu d’EU El Campello, Pedro Mario Pardo, mostra la seua satisfacció davant la notícia de l’aprovació definitiva. Explica que “tot i que encara queda molta feina per a aconseguir la protecció íntegra del riu Montnegre, des del seu naixement en el pantà de Tibi a la desembocadura en el nostre municipi, tot inici és sempre positiu d’aquesta reivindicació justa, i històrica, del moviment ecologista de la nostra comarca”, assegura Pardo. “Una vegada més els ecologistes tenien raó. I el que semblava una quimera fa anys, hui és una necessitat”, manifesta l’edil.

Finalment Pardo mostra el seu agraïment “tant a Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica per la resolució adoptada, com a tots els grups municipals del Campello que van secundar, sense fissures, la proposta presentada per EU en el ple municipal de gener de 2019”.

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba