ELS COL·LECTIUS D’ESQUERRA UNIDA DE LA PLANA BAIXA TRIEN EL SEU NOU CONSELL POLÍTIC COMARCAL

Els col·lectius locals d’Esquerra Unida del País Valencià a la Plana Baixa han escollit en la jornada d’ahir el seu renovat Consell Polític Comarcal.

L’aposta d’EUPV Plana Baixa ha sigut la de renovar i ampliar l’òrgan de direcció comarcal de la formació amb una combinació de gent jove i militants experimentats amb una ampla representació dels diferents col·lectius de la comarca.

En aquesta nova etapa el Consell Polític Comarcal estarà composat per set membres que representen els col·lectius locals d’Esquerra Unida de La Vall d’Uixó, Borriana, Xilxes i Nules, combinant així també l’experiència de governs municipals on forma part EU.

Les persones escollides per unanimitat en l’Assemblea Comarcal celebrada en la seu de la formació a La Vall d’Uixó són, Marc Seguer, que al seu torn és el coordinador local d’aquest col·lectiu, Mario Llorente, Eva Borja i Rafa Sánchez, també del col·lectiu de La Vall d’Uixó, Gabriel Ferràndiz, excoordinador d’EU a Borriana, Èrik Segarra, 2n tinent alcalde de Xilxes i Rosa Ventura, regidora de l’equip de govern de Nules.

Els reptes plantejats a l’assemblea comarcal de la formació són, entre altres, afrontar d’una manera coordinada els assumptes que afecten als distints municipis de la Plana Baixa per a donar una resposta integral, donar suport a les regidores i regidors d’EUPV i acompanyar als col·lectius per a seguir creixent.

La Vall d’Uixó, 10 de febrer 2022

Botón volver arriba