La proposta de Guanyar per als pressupostos 2022: 34 acords de plenari que mai s’han executat

Són les propostes presentades en plenari en aquesta legislatura, que necessiten, i aprovades pel govern municipal que no han sigut dutes a terme.

Qüestiona de nou la dinàmica de treball de l’equip de Francés on no es presenta un esborrany del pressupost.

Iniciat ja el procés d’elaboració del pressupost municipal Guanyar Alcoi ha presentat un total de 34 propostes. Són propostes que ja han estat presentades de manera formal prèviament i han sigut aprovades pel govern municipal en el saló de plenaris i que no han sigut dutes a terme encara. Per a Guanyar Alcoi és impossible que el govern de Francés es negue a incorporar-les en els pressupostos municipals de 2022 perquè són propostes ja aprovades i per tant el govern ha de considerar que són importants per a la millora de l’estat de la ciutat. Per a la regidora Sandra Obiol és molt clar: «hem pensat molt si participar o no en aquesta manera de treballar que té Toni Francés. Si no poden ni presentar un esborrany previ sobre els seus pressupostos per a que la resta de grups puguen aportar entenem que no tenen un projecte de ciutat. Tot i així hem presentat propostes. Més de 30 propostes ja presentades i aprovades pel mateix govern. Clar, si no els hi posen una partida en aquests pressupostos el govern de Francés dirà a la ciutadania dues coses: 1) que el saló de plenaris és una farsa, 2) i que la seua paraula no és confiable.»

S’adjunta el llistat de propostes presentades amb enllaços als document de cadascuna de les propostes. Al següent vincle es poden consultar aquestes propostes i altres no aprovades presentades per Guanyar Alcoi en aquesta legislatura: www.guanyaralcoi.com/propostes/

LLISTAT DE PROPOSTES ACCEPTADES AMB NECESSITAT DE PARTIDA PRESSUPOSTÀRIA

2019

2020

2021

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba