Guanyar reclama un govern dedicat en exclusiva a la ciutat

González: «No ens podem creure que enmig duna crisi com la que estem, amb tantes persones que no saben què serà d’elles, la prioritat dels membres del nostre govern siga assegurar-se el seu futur laboral«

Segons ha aparegut als mitjans de comunicació Lorena Zamorano, 2a tinent alcalde i responsable de Patrimoni, Urbanisme, Contractació i Turisme, pretén fer compatible la seua gestió al govern municipal amb la feina de secretaria municipal a l’Ajuntament de Muro. Per a Guanyar Alcoi sembla poc encertat. Per a la plataforma municipalista les persones que viuen a Alcoi tenen massa problemes, immersos com estem en una crisi sanitària i socioeconòmica la magnitud de la qual encara no podem ni valorar, com per a tindre un govern a mig gas. Guanyar denuncia que el mateix alcalde ja combina la seua tasca amb la de portaveu del grup socialista a la Diputació d’Alacant i ara la regidora d’àrees tant importants també estarà a mitges. Com assenyala el regidor de Guanyar Alcoi Pablo González: «Òbviament la senyora Zamorano pot buscar la manera d’assegurar-se el seu futur i ho respectem. Però respectem més a les persones d’Alcoi i les seues vides. Alcoi té massa problemes, massa, per a que el nostre govern no estiga concentrat al 100 per 100 en resoldre’ls».

Guanyar Alcoi demana que el PSOE faça una reestructuració profunda del seu govern i pose al capdavant de les seues regidories a persones que estiguen dedicades en exclusiva a resoldre els problemes que patim les alcoianes i els alcoians. I més important encara, assenyala la plataforma, a fer una tasca que ni PSOE ni PP han sabut fer: evitar que tinguem més problemes, avançar-se en resoldre problemes que ens vindran a mitjà i llarg termini. Per a González, «això seria un govern responsable i que respecte a les alcoianes i alcoians. No podem permetre que es pense en el govern municipal com una plataforma de promoció personal i professional. Els alcoians i alcoianes no volem un Ajuntament com a oficina de col·locació sinó com a un organisme que responga a les necessitats dels veïns i veïnes d’esta ciutat».

Publicaciones relacionadas

Botón volver arriba