Ignacio Blanco assistirà a les Festes de la Mare de Déu de la Salut

El Secretari Autonòmic de Participació i Transparència de la Generalitat Valenciana, vindrà a Algemesí com a convidat institucional el pròxim diumenge 8 de setembre

Ignacio Blanco, Secretari Autonòmic de Participació i Transparència de la Generalitat Valenciana, i membre d’Esquerra Unida, visitarà les festes del nostre poble el pròxim diumenge dia 8. Blanco va ser diputat d’EUPV a les Corts Valencianes i candidat a la presidència de la Generalitat en 2015. Actualment forma part de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la consellera Rosa Pérez, qui també és la coordinadora d’Esquerra Unida del País Valencià.

Des d’Esquerra Unida Algemesí estem molt contents que un germà del nostre poble i membre del nostre partit siga ara un important càrrec institucional i a més vinga a visitar la nostra festa més important. El Secretari Autonòmic de Participació i Transparència de la Generalitat Valenciana, Ignacio Blanco, s’ha mostrat agraït per la invitació de l’Ajuntament d’Algemesí a les Festes de la Mare de la Salut, una festivitat de la qual ha destacat «el seu caràcter internacional després d’aconseguir el reconeixement per part de la UNESCO com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat en 2011» i també «la seua naturalesa transversal i participativa de molts àmbits de la societat algemesinenca». L’algemesinenc, que acostuma a visitar les festes del seu poble, ara ho farà en qualitat de representant institucional.

Mostrar más

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba