Donacions

Per a poder desenvolupar la nostra activitat resulta indispensable comptar amb un suport econòmic que, dins del compromís amb l’estalvi i l’austeritat que tenim en Esquerra Unida del País Valencià, ens permeta organitzar iniciatives i esdeveniments per a desplegar el nostre projecte polític en tota la seua magnitud.

A més, si t’ho pots permetre i vols ajudar econòmicament a Esquerra Unida realitzant una donació, podràs incloure-la l’any que ve en la teua Declaració de la Renda (IRPF) en ser objecte de desgravació.

Donació mitjançant transferència bancària

Per a realitzar una donació mitjançant transferència, fes un ingrés en el següent número de compte indicant en el concepte de la transferència “Donació + Nom i cognoms + el teu DNI”:

ES04 1491 0001 2920 1351 6329

Una vegada realitzat l’ingrés, envia’ns a donaciones@eupv.org una còpia o una foto del justificant de la transferència per a informar-nos que has realitzat la donació i et donarem justificant de recepció. És molt important que indiques el teu DNI, nom i cognoms en el concepte de la transferència, ja que si no és així no podrem acceptar els diners i haurem d’ingressar-lo al Banc d’Espanya.

Back to top button