Esquerra Unida d’Algemesí presenta la seua candidatura amb una llista i lideratge renovats

L’equip de Fina Machí es presenta este divendres al saló de plens de l’Ajuntament on també participarà la consellera de Qualitat Democràtica i candidata a les Corts, Rosa Pérez Garijo

Esquerra Unida d’Algemesí celebra el divendres 28 d’abril a les 19 hores en el saló de plens de l’Ajuntament l’acte de presentació de candidatura a les eleccions municipals. És l’espai que han escollit per a “reivindicar la faena feta en els últims huit anys de govern de coalició en Algemesí”, expliquen des de la formació política.

La llista electoral, formada per vint-i-tres persones, presenta novetats en els llocs d’eixida. Per una banda, Tony Cooper, advocat de 32 anys, ocupa el número dos i Noelia Girbés, citotècnic de 27 anys, el número tres. Ximo Rosell, professor de formació professional i actual regidor d’Educació, Salut i Igualtat a l’Ajuntament d’Algemesí, ocupa el quart lloc de la llista, a qui li segueix en el número cinc l’educadora social Anna Tormos -qui va treballar d’assessora del grup municipal- i Ferran Santos en el sext lloc, professor de comunicació audiovisual.

“En Esquerra Unida sabem que travessem un moment de desafecció política, per això en esta campanya volem centrar-nos en els fets dels últims anys i no tant en les paraules”, comenta la candidata a l’alcaldia, Fina Machí.

En l’acte intervindrà Ximo Rosell, Tony Cooper, Fina Machí i Rosa Pérez Garijo, consellera de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica de la Generalitat, coordinadora d’EUPV i candidata d’Unides Podem-Esquerra Unida a les Corts.

Esquerra Unida d’Algemesí presenta su candidatura con una lista y liderazgo renovados

El equipo de Fina Machí se presenta este viernes en el salón de plenos del Ayuntamiento donde también participará la consellera de Calidad Democrática y candidata a las Cortes, Rosa Pérez Garijo

Related Articles

Back to top button