Se presenta la candidatura de Unides Podem-Esquerra Unida en Borriana encabezada por María Martínez y arropada por Héctor Illueca

Unides Podem – Esquerra Unida ha presentado su candidatura municipal en Borriana y ha puesto en valor su papel «imprescindible» para garantizar el despliegue de las políticas públicas de vivienda y sociales y la protección del territorio. El acto ha contado con las intervenciones del vicepresidente segundo del Consell y candidato a la presidencia de la Generalitat, Héctor Illueca; la diputada en el Congreso y candidata a las Corts por Castelló, Marisa Saavedra; la candidata a la alcaldía de Borriana, María Martínez; y el número dos de la lista local, Luis Hidalgo.

Unides Podem-Esquerra Unida ha resaltado la unión de los partidos de izquierdas con el objetivo de incrementar su representación tanto a nivel autonómico como municipal el 28M para «seguir empujando en la hoja de ruta más social y transformadora que necesita el territorio». «Nosotras agradecemos el voto de 40.000 castellonenses en las elecciones de 2019 en la provincia, ya que gracias a su apoyo hemos podido desplegar en el Gobierno central y el Botànic la primera política de vivienda pública, que la considera como un derecho y protege a nuestros barrios de los fondos buitre», ha afirmado Héctor Illueca.

María Martínez ha manifestado que aspiran “a transformar Borriana en una ciudad mas sostenible y accessible mediante la creación de aparcamientos y la puesta en marcha de un Autobús Urbano Accesible.

Unides Podem-Esquerra Unida han formalizado su primera coalición electoral en Borriana a nivel municipal. Y subraya el reto de de aplicar la próxima ley de Vivienda declarando zonas tensionadas del municipio para regular el precio del alquiler.

Es presenta la candidatura d’Unides Podem – Esquerra Unida a Borriana encapçalada per María Martínez i recolçada per Héctor Illueca

  • El vicepresident segon i candidat a la Generalitat Valenciana, Héctor Illueca, va participar en la presentació de la candidatura
  • És la primera vegada que Podem i Esquerra Unida conformen una coalició electoral a Borriana.

BORRIANA.Unides Podem-Esquerra Unida Castelló ha presentat aquest divendres la seua candidatura municipal a Borriana i ha posat en valor el seu paper «imprescindible» per a garantir el desplegament de les polítiques públiques d’habitatge i socials i la protecció del territori. L’acte ha comptat amb les intervencions del vicepresident segon del Consell i candidat a la presidència de la Generalitat, Héctor Illueca; la diputada en el Congrés i candidata a les Corts per Castelló, Marisa Saavedra; la candidata a l’alcaldia de Borriana, María Martínez; i el número dos de la llista local, Luis Hidalgo.

Unides Podem-Esquerra Unida ha ressaltat la unió dels partits d’esquerres amb l’objectiu d’incrementar la seua representació tant a nivell autonòmic com municipal el 28M per a «continuar espentant en el full de ruta més social i transformadora que necessita el territori». «Nosaltres agraïm el vot de 40.000 castellonencs en les eleccions de 2019 a la província, ja que gràcies al seu suport hem pogut desplegar en el Govern central i el Botànic la primera política d’habitatge públic, que la considera com un dret i protegeix els nostres barris dels fons voltor», ha afirmat Héctor Illueca.

María Martínez ha manifestat que “aspirem a transformar Borriana en una ciutat més sostenible i accessible mitjançant la creació d’aparcaments i la posada en marxa d’un Autobús Urbà Accessible”.

Unides Podem-Esquerra Unida han formalitzat la seua primera coalició electoral a Borriana a nivell municipal. I subratlla el repte de de aplicar la pròxima llei d’Habitatge declarant zones tensionades del municipi per a regular el preu del lloguer.

Related Articles

Back to top button