Esquerra Unida organitza una multitudinària jornada sobre comunicació per a formar a la seua militància

Esquerra Unida organitza una jornada de formació en eines i recursos comunicatius per a formar a la seua militància, amb la mirada posada en les pròximes eleccions municipals. La formació inclou tallers d’estratègia i programa, oratòria o ús de recursos gràfics i edició.

Esquerra Unida ha acollit en la seua seu central a València una multitudinària jornada de formació en comunicació dirigida a la seua militància, amb l’objectiu de compartir i democratitzar recursos de cara a les eleccions municipals del mes de maig.

A la cita han acudit al voltant d’un centenar de persones, entre candidats i candidates, coordinadors locals en els seus respectius municipis o encarregats de l’àrea de comunicació per als pròxims comicis. L’organització d’esquerres torna a fer gala de la seua forta implantació municipalista. No debades, compta amb prop de 2.000 regidors i regidores per tot el país, i gairebé 200 alcaldes i alcaldesses.
Els tallers sobre estratègia i programa, i sobre comunicació i imatge gràfica han estat a càrrec de l’equip de comunicació autonòmic d’Esquerra Unida del País Valencià.

La jornada ha comptat també amb formacions sobre oratòria, a càrrec de Víctor Reloba, periodista i membre de la Fundació d’Estudis Crítics (FEC), i sobre la creació d’un pla de campanya, a càrrec de Raúl Conde, d’Esquerra Unida federal.

Related Articles

Back to top button