El candidat més jove del País Valencià és d’Esquerra Unida i es presenta com a alcaldable a Borriana

Luís Hidalgo Cano, politòleg de 21 anys, ha estat triat per l’assemblea local del col·lectiu Esquerra Unida Borriana com a cap de llista per a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. Rosa Pérez Garijo, coordinadora general d’Esquerra Unida, celebra la candidatura, i reivindica que “el relleu generacional de la nostra organització està assegurat”.

Luís Hidalgo Cano, jove politòleg estudiant a la Universitat de València, ha estat triat per l’assemblea local del col·lectiu d’Esquerra Unida Borriana (Plana Baixa) com a cap de llista per a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. Hidalgo és el candidat més jove del territori valencià: “la seua joventut és un bon símptoma de la salut, força i vitalitat amb que compta l’organització”, indiquen des d’Esquerra Unida.

El jove candidat a l’alcaldia de Borriana pretén liderar “el canvi que necessita el municipi” a través d’un “projecte il·lusionant que mobilitze les ganes de les borrianeres i els borrianers”. “És el moment de canviar, realment, per a millor la vida de les nostres veïnes i veïns”, assegura Hidalgo.

Rosa Pérez Garijo, coordinadora general d’Esquerra Unida, valora molt positivament el pas endavant del candidat a l’alcaldia de Borriana, i destaca també altres candidatures encapçalades per la militància de Joves d’Esquerra Unida (JEUPV). És el cas de Jose Manuel Gallardo, candidat per Esquerra Unida a l’alcaldia de Riba-Roja (Camp de Túria), o Carlos Balsalobre, cap de llista de la coalició ‘Som Poble’ a Monòver (Vinalopó Mitjà). Pérez Garijo afirma i celebra que “el relleu de la nostra organització està plenament assegurat”. Per la seua banda, des de JEUPV reivindiquen les candidatures encapçalades per la seua militància, i afirmen que “les Joves d’Esquerra Unida som el futur que es construeix des del present”.

Related Articles

Back to top button