Esquerra Unida Biar pregunta per les activitats programades directament per l’Ajuntament en este estiu que toca al seu final

En forma de vídeo curt des d’Esquerra Unida Biar hem volgut valorar els punts més importants del passat plenari de juliol.

D’una banda valorem de forma positiva l’homenatge pòstum realitzat a Cristóbal Payá Galvañ donant el seu nom a l’arxiu històric de Biar, mentre que el museu etnogràfic portarà el nom del seu impulsor i actual cronista de la Vila, Miguel Maestre Castelló.

Així mateix, en l’apartat on formulem algunes preguntes d’interés al poble ens preguntem per les activitats programades des del consistori local per a este estiu que acaba i que no hagen sigut impulsades pel ric teixit associatiu local.

A més a més, convidem als veïns i veïnes a que ens envien aquelles preguntes que troben pertinents al nostre correu electrònic (eupvbiar@gmail.com) o bé a través de les xarxes socials on tenim presència (Facebook i Instagram).

Related Articles

Back to top button